Gönderiler kapandıktan sonra albüm ne olur?
Albüm, paketinizin saklama süresi boyunca siz ve misafirleriniz tarafından görüntülenebilir ve indirilebilir: 30 gün (Ücretsiz), 6 ay (Etkinlik) ya da 12 ay (Premium). Sürenin bitmesine bir hafta kala size bir e-posta gönderilerek tüm içeriği kurtarmanız hatırlatılır, ardından albüm kalıcı olarak silinir.
Albüm ve İndirme
- Albüme kimler erişebilir?
- Albüme PIN kodu nasıl eklenir?
- Özel mod ne işe yarar?
- Tüm fotoğrafları ve videoları nasıl indiririm?
- Fotoğraflarımdaki filigranı nasıl kaldırırım?
Cevap bulamadınız mı? Hızlı ve memnuniyetle yanıtlıyoruz.
Destek ekibine yazın