Co dzieje się z danymi po wydarzeniu?
Po upływie okresu przechowywania określonego w Państwa formule, cały album (zdjęcia, filmy, wiadomości) jest trwale usuwany z naszych serwerów. Tydzień wcześniej wysyłamy Państwu wiadomość, aby mogli Państwo wszystko pobrać. To świadoma decyzja: Państwa wspomnienia nie pozostają online na zawsze, co jest lepsze dla prywatności i bardziej odpowiedzialne dla planety.
Prywatność i bezpieczeństwo
- Gdzie są przechowywane nasze zdjęcia?
- Czy nasze zdjęcia i filmy są prywatne?
- Kto jest właścicielem zdjęć?
- Na zdjęciu znajduje się ktoś, kto chce, aby je usunąć. Jak to zrobić?
- Jak zapobiec udostępnianiu przez gości nieodpowiednich treści?
- Czy gość może zgłosić nieodpowiednią treść?
- Czy Fotelya używa ciasteczek reklamowych lub innych trackerów?
Nie znaleźli Państwo odpowiedzi? Odpowiemy szybko i chętnie.
Napisz do wsparcia