Vad händer med albumet efter att inskicken stängts?
Det förblir tillgängligt och kan laddas ner av dig och dina gäster fram till slutet av lagringstiden för din formel: 30 dagar (Gratis), 6 månader (Evenemang) eller 12 månader (Premium). En vecka innan utgångsdatum skickas ett e-postmeddelande för att påminna dig om att hämta allt, varefter albumet raderas permanent.
Album och nedladdning
- Vem kan se bilderna i albumet?
- Hur skyddar jag albumet med en PIN-kod?
- Vad används privat läge till?
- Hur laddar jag ner alla bilder och videor?
- Varför finns det en vattenstämpel på mina bilder?
Hittade du inte svaret? Vi svarar snabbt och gärna.
Skriv till supporten