Vad händer med data efter evenemanget?
När lagringstiden för er prenumeration löper ut raderas hela albumet (bilder, videor, meddelanden) permanent från våra servrar. Ni får ett mejl en vecka innan för att ladda ner allt. Det är ett medvetet val: era minnen stannar inte online för evigt, det är bättre för er integritet och mer hållbart för planeten.
Sekretess och säkerhet
- Var lagras våra bilder?
- Är våra bilder och videor privata?
- Vem äger bilderna?
- En person syns på en bild och vill att den tas bort, hur gör man?
- Hur undviker man att en gäst laddar upp olämpligt innehåll?
- Kan en gäst rapportera innehåll?
- Använder fotelya reklamcookies eller spårningsverktyg?
Hittade du inte svaret? Vi svarar snabbt och gärna.
Skriv till supporten