Wat gebeurt er met het album na afloop van de uploadperiode?
U en uw gasten kunnen het album blijven bekijken en downloaden tot het einde van de bewaartermijn van uw formule: 30 dagen (Gratis), 6 maanden (Evenement) of 12 maanden (Premium). Een week voor afloop ontvangt u een e-mail om alles op te slaan, waarna het album definitief wordt verwijderd.
Album en downloaden
- Wie kan de foto’s in het album zien?
- Hoe bescherm ik het album met een PIN-code?
- Waar is de privésmodus voor bedoeld?
- Hoe download ik alle foto’s en video’s?
- Waarom staat er een watermerk op mijn foto’s?
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Wij beantwoorden uw vraag snel en met plezier.
Contacteer de support