Waar is de privésmodus voor bedoeld?
In de privésmodus ziet elke gast alleen zijn eigen uploads: u bent de enige die het volledige album in uw organiserruimte bekijkt. Ideaal voor een verrassing (niemand ziet elkaars foto’s tot het moment van onthulling) of voor een fotoboek dat u later wilt tonen.
Album en downloaden
- Wie kan de foto’s in het album zien?
- Hoe bescherm ik het album met een PIN-code?
- Hoe download ik alle foto’s en video’s?
- Waarom staat er een watermerk op mijn foto’s?
- Wat gebeurt er met het album na afloop van de uploadperiode?
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Wij beantwoorden uw vraag snel en met plezier.
Contacteer de support