Kan ik beginnen met de gratis aanbieding en later upgraden naar een betaalde formule?
Ja, op elk moment, zelfs na uw evenement zolang uw album nog bestaat. De upgrade is direct: het watermerk verdwijnt van alle reeds verzonden foto’s, video’s en de live-wall worden geactiveerd en de bewaartermijn wordt verlengd. U verliest niets, alles wordt netjes vanaf het begin bewaard.
Abonnementen en betalingen
- Wat is het verschil tussen de gratis aanbieding en de betaalde aanbiedingen?
- Hoeveel opslagruimte moet ik voor mijn evenement inplannen? (snelle gids)
- Wat zit er precies in de gratis aanbieding?
- Hoe verloopt de betaling?
- Wat is het terugbetalingsbeleid?
- Voor wie is de PRO-formule bedoeld?
- Hoeveel opslagruimte krijg ik bij elke formule?
- Kan ik mijn album hergebruiken voor een ander evenement?
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Wij beantwoorden uw vraag snel en met plezier.
Contacteer de support