Wat gebeurt er met de gegevens na het evenement?
Aan het einde van de bewaartermijn van uw abonnement wordt de hele galerij (foto's, video's, berichten) permanent verwijderd van onze servers. Een week van tevoren ontvangt u een e-mail met de mogelijkheid om alles te downloaden. Dit is een bewuste keuze: uw herinneringen blijven niet voor altijd online, wat beter is voor uw privacy en milieuvriendelijker.
Privacy en beveiliging
- Waar worden onze foto's opgeslagen?
- Zijn onze foto's en video's privé?
- Wie is de eigenaar van de foto's?
- Iemand staat op een foto en wil deze laten verwijderen, hoe gaat dat?
- Hoe voorkom ik dat een gast ongepaste inhoud deelt?
- Kan een gast inhoud melden?
- Gebruikt Fotelya cookies voor reclamedoeleinden of tracking?
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Wij beantwoorden uw vraag snel en met plezier.
Contacteer de support