Co dzieje się z albumem po zamknięciu przesyłania?
Album pozostaje dostępny do przeglądania i pobierania dla Państwa oraz gości do końca okresu przechowywania przypisanego do Państwa pakietu: 30 dni (Darmowy), 6 miesięcy (Wydarzenie) lub 12 miesięcy (Premium). Tydzień przed upływem terminu otrzymacie Państwo wiadomość e-mail z przypomnieniem, aby pobrać wszystkie materiały, po czym album zostanie trwale usunięty.
Album i pobieranie
- Kto może zobaczyć zdjęcia w albumie?
- Jak zabezpieczyć album kodem PIN?
- Do czego służy tryb prywatny?
- Jak pobrać wszystkie zdjęcia i filmy?
- Dlaczego na moich zdjęciach pojawia się znak wodny?
Nie znaleźli Państwo odpowiedzi? Odpowiemy szybko i chętnie.
Napisz do wsparcia