Kto może zobaczyć zdjęcia w albumie?
Tylko osoby, które posiadają kod QR lub link do Państwa wydarzenia, a także kod PIN, jeśli został ustawiony. Galeria nie jest publiczna, nie pojawia się w wynikach wyszukiwania i nigdy nie jest udostępniana osobom trzecim. W trybie prywatnym dostęp jest jeszcze bardziej ograniczony: każdy gość widzi wyłącznie swoje własne przesłania, natomiast Państwo mają dostęp do pełnego albumu.
Album i pobieranie
- Jak zabezpieczyć album kodem PIN?
- Do czego służy tryb prywatny?
- Jak pobrać wszystkie zdjęcia i filmy?
- Dlaczego na moich zdjęciach pojawia się znak wodny?
- Co dzieje się z albumem po zamknięciu przesyłania?
Nie znaleźli Państwo odpowiedzi? Odpowiemy szybko i chętnie.
Napisz do wsparcia