Kan jag börja med det kostnadsfria alternativet och sedan uppgradera till ett betalt alternativ?
Ja, när som helst, även efter att evenemanget har avslutats så länge ert galleri finns kvar. Uppgraderingen sker omedelbart: vattenstämpeln försvinner från alla redan uppladdade bilder, videor och liveväggen låses upp och bevarandetiden förlängs. Ni förlorar ingenting, allt bevaras korrekt från början.
Priser och betalningsalternativ
- Vilken skillnad är det mellan det kostnadsfria alternativet och de betalda alternativen?
- Hur mycket utrymme bör jag planera för mitt evenemang? (snabbguide)
- Vad ingår exakt i det kostnadsfria alternativet?
- Hur fungerar betalningen?
- Vad gäller för återbetalning?
- Vem passar PRO-alternativet för?
- Hur mycket lagringsutrymme ingår i varje alternativ?
- Kan jag återanvända mitt galleri för ett annat evenemang?
Hittade du inte svaret? Vi svarar snabbt och gärna.
Skriv till supporten